Lysere enn diamanter, sjeldne og edel, kjenner du den mest verdifulle demantoiden i granatfamilien

Glansen til smykket er ekstremt attraktiv.Og diamanter er de beste smykkene.Men selv om de skinner som diamanter, bør du også bøye deg for Demantoid Garnet.Du vet kanskje ikke så mye om Demantoid Grenat, men det er en favoritt blant alle slags store merker, og det er en inspirasjon for alle slags design!

khjg
Demantoid-bomben ble først oppdaget i 1868 i Ural i det sentrale Russland.De som ble sjokkert over den høye spredningen sammenlignet ikke bare diamantene.men kalte det også demantoid.
Vakre farger.Fargen på den demantoide granaten varierer fra gulgrønn til lysegrønn, nærmere smaragd.Generelt, jo grønnere demantoid granat, jo mer verdifull er den.og gul vil redusere edelstenens verdi, men jo svakere demantoid granat, jo mer sprer den seg.Så fargevalget er helt personlig.Jeg liker det.Valget for den grønn-gule tonen er valgfritt.som er et av hovedinteressene.

jyth (1) jyth (2)
Bra brann.Demanoid diffusjon når 0,057, som er mer enn 0,044 for diamant.Mange kaller det den lyseste perlen i verden.Spredningen resulterte i ekstraordinære branner.som er et regnbuelignende lys som kan observeres fra forskjellige vinkler når naturlig lys treffer edelstener.
jyth (3)
Demantoid granater er ikke bare svært spredt.men har også utmerket brytningsindeks og lysstyrke.Den skinner vakkert med fargerike lys av gult, blått og grønt, akkurat som en grønn diamant.
jyth (4)


Innleggstid: 19. april 2022